-->

Üniversitemiz Güvenlik ve Temizlik Görevlilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

17 Temmuz 2019

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ), Sürekli İşçi kadrosunda bulunan Özel Güvenlik Görevlileri ile aynı kadrodaki Temizlik Görevlilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda 09.00-12.00 saatleri arasında Güvenlik Görevlilerine, 14.00-17.00 saatleri arasında ise Temizlik Görevlilerine yönelik toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Genel Sekreter Murat Tok ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Demirel, personel özlük hakları, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri ile akademik ve idari personelin güvenliği ve üniversitede uyulması gereken kurallar hakkında personeli bilgilendirdiler.

" alt="" />

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 14030 /Gölköy Kampusu -BOLU
  • Tel: 0374 253 46 53  Fax: 0374 253 46 38
  • EPosta:  imidb@ibu.edu.tr